Q & A #2

"Hur är din Engelska idag? Känner du dig säker på den, eller att du har en hel del kvar att lära?"
 
Jag känner att min engelska är ganska bra, men jag har inte riktigt flytet, men en av anledningar till varför jag åker är faktiskt för att lära mig språket bättre. Jag har inga problem med att göra mig förstådd på engelska, men visst, jag känner mig inte hundra procent säker på språket och det finns alltid saker att lära sig/ förbättra, såsom utöka ordförrådet, meningsbyggnader, flyt osv, men jag är inte direkt nervös över engelska-delen. Visst, jag känner mig inte helt bekväm i att prata engelska, men det är väl ganska normalt eftersom det inte är mitt modersmål, men jag tror man kommer in i det ganska snabbt och då växer självförtroendet och spärrna släpper :) 
 
Är dock nervös inför skypesamtalen med värdfamiljerna, men det är väl mer för att de är en ny, okänd situation och för att man sitter framför en skärm och prata.. Känns så konstigt! ..nej, jag använder aldrig Skype i vanliga fall, så att prata med en skärm faller sig inte naturligt för mig ;) Jag får ta det som det kommer!
 
 

Kommentarer
Elin säger:

Undrar om du är intresserad av ett länkbyte? Har precis fixat en länk-lista på sidan av min blogg där jag tänkt länka till andra au pair bloggar :)

Svar: Ja, absolut! Jätte gärna :)
Jenny Liljedahl

2013-11-06 | 01:11:40
Bloggadress: http://cowgirlelin.blogspot.se
Elin säger:

Jag har lagt till dig i min länk-lista nu :)

Svar: Tack! Lägger till dig på en gång :)
Jenny Liljedahl

2013-11-07 | 01:04:29
Bloggadress: http://cowgirlelin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback